A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makó polgármester-asszonya tűzijátékra hívta a Csongrád-Csanád Megyei lakosokat


A legtöbb helyen a mai napon, Hódmezővásárhelyen már 18-án elkezdődtek az augusztus 20-i programok. Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Szentesen nem lesz tűzijáték, Makón viszont igen, sőt az ottani polgármester, Farkas Éva Erzsébet a többi város lakosait is áthívta az eseményre.

Szegeden az Államalapítás ünnepének központi eseményei a Széchenyi téren lesznek. Ma az Apostol, holnap a Kozmix, vasárnap az Animal Cannibals lesz a sztárvendég, de lesznek más szórakoztató programok is. Az eseményeknek elmaradhatatlan része a bor-, sör-, illetve a gasztronómiai kiállítók is.

Hódmezővásárhelyen már csütörtökön elkezdődtek a rendezvények. A 4 napos eseményen a Kossuth téren illetve a Dr. Rapcsák András utcában olyan fellépők adták és adják egymásnak a színpadot, mint a Kowalsky meg a Vega, Palya Bea, a Lord, a Hooligans, de lesznek musical programok, és természetesen a kisebbekre is gondolnak. 

Makón a liturgikus események mellett a 29. Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál keretében lesznek programok. Valamint lesz tűzijáték is, ellentétben több más várossal megye-, és országszerte.

Szentesen, ahol szintén nem lesz tűzijáték, a hagyományos programok mellett délután a Kerekes Band, valamint 21 órától a Balkan Fanatik ad koncertet. 

Ellenben betegség miatt Mindszenten elmarad Deák Bill Gyula koncertje augusztus 20-án.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések