A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Majdnem megölte ötéves kisfiát, mert valaki megette a kekszét


Egy nő augusztus 27-én jelentette fel a rendőrségen élettársát, miután a 29 éves monori férfi teljes erőből a falba verte az ötéves gyerekük fejét. A férfi azzal indokolta tettét, miszerint „feldühítette”, hogy a család valamelyik tagja megette a magának vásárolt, pár száz forintos kekszet.


A gyerek életveszélyes állapotban került kórházba, a vizsgálatok alapján többszörös koponyacsonttörést szenvedett. Az orvosszakértő a friss sérüléseken kívül több, korábban keletkezett, gyógyulófélben lévő bántalmazás nyomát is felfedezte a gyerek testén.

A rendőrség közleménye szerint a férfi élettársát és gyerekeit folyamatosan szidalmazta és bántalmazta, a gyerekek többször végignézték, ahogyan anyjukat seprűnyéllel, vagy ököllel ütötte.

A pest megyei rendőrök a férfit emberölés kísérlete, három rendbeli kiskorú veszélyeztetése és kapcsolati erőszak miatt gyanúsították meg.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések