Hirdessen itt

Kisvárdán körözött, Nyíregyházán és Nyírbátorban bátor legények akadtak a rendőrségi horogra


A rendőröknek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is akadt dolga...


A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 42 éves rétközberencsi lakost 2022. augusztus 21-én. A férfi körözését a Kisvárdai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 24 éves helyi lakost 2022. augusztus 21-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi gépjármű vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a motorost őrizetbe vették.   

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 37 éves nagykállói lakost 2022. augusztus 21-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt őrizetbe vették.  

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések