A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ecsegfalván és Békésen balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2022. augusztus 21-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. 


Ecsegfalván,
a Fő utcában 2 óra előtt néhány perccel letért az útról és árokba borult egy traktor. A mentők a jármű vezetőjét súlyos, életveszélyes, míg utasát súlyos sérüléssel vitték kórházba. 

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a 19 éves kiskunmajsai férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, ezért engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene. 

A fiatal férfinál felmerült a gyanúja annak is, hogy alkoholt fogyasztott, ezért ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás indul vele szemben. 

Emellett jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésével is gyanúsítja a rendőrség a férfit, mert a traktort a tulajdonos engedélye nélkül vitte el. 


Békés
külterületén, 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról. A balesetben a 24 éves vésztői autós könnyebben megsérült.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések