A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kigyulladt a szemét egy Berettyóújfalu és Furta közötti telepen


A tüzek mellett fakidőléshez is vonultak vasárnap a megyei tűzoltók.


Szemét égett egy húsz négyzetméteres területen vasárnap éjjel Berettyóújfalu és Furta között, a szeméttelepen. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be – áll a megyei katasztrófavédelem szokásos ügyeleti összefoglalójában.

Úttestre dőlt egy nyolc méteres fa Debrecen közelében a 4-es számú főút mellett. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be a fa és a nagy mennyiségű növényi hulladék eltávolítására.

Kigyulladt egy kilenc négyzetméteres romos épület Konyáron, a Vágóhíd utcában. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Két, egyenként háromszáz négyzetméteres hodály égett vasárnap este Görbeházán, a Bagota tanyán. A hajdúnánási, a hajdúböszörményi, a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották a tüzet és védték meg a környező hodályokat. Az épületekben összesen hatszáz juhot tartottak. A jószágból százhatvan darab elpusztult a tűzben. Az egységek munkáját a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Egy körözött is akadt

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány összesen négy személyt fogott el, közülük egy embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, három főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések