A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kétszáznegyvenezer forintot vett ki a pénztárcából egy végegyházi férfi, csak nem a sajátjából


Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 57 éves büntetlen előéletű végegyházi férfi ellen, aki nagyobb összegű készpénzt vett ki egy elhagyott pénztárcából - írja a beol.hu.


A vádirat szerint a férfi és felesége július 5-én, a késő délutáni órákban Mezőkovácsházán, az egyik élelmiszerboltban vásároltak, amikor felfigyeltek egy pénztárcára, amit valaki vásárlás közben az egyik polcon hagyott.

A férfi – miután felesége a bevásárlókocsival továbbment – magához vette a pénztárcát, abból kivett 240 ezer forint készpénzt, majd a pénztárcát visszatette oda, ahol a tulajdonosa hagyta.

A férfi ezt követően az üzletből távozott, majd a pénzt lakásán elrejtette. Cselekményével a pénztárca tulajdonosának összesen 240 ezer forint kárt okozott, amelyet az eljárás során lefoglaltak, és a sértett részére visszaadták, így az megtérült.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések