A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szobor dőlt egy ittas férfira Vésztő-Mágoron, ledfalat rongáltak Medgyesegyházán


Nem telt el eseménytelenül a hét utolsó napja sem Békés megyében, nézzük, milyen esetekben kellett intézkedniük a rendőröknek.


Rongálás miatt intézkedtek a rendőrök vasárnap Medgyesegyházán. A körzeti megbízott 2 óra körüli időben észrevette, hogy a Kossuth Lajos téren kihelyezett ledfalat megrongálták. A helyszín közelében működő kamerák rögzítették a történteket - olvasható a police.hu összeállításában.

A rendőrök rövid idő alatt a téren igazoltatták azt a négy férfit, akik a felvételek alapján összefüggésbe hozhatók a bűncselekmény elkövetésével. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon rongálás gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Vésztő-Mágoron a hajnali órákban egy okányi férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, belekapaszkodott egy bronz szoborba, amely végül rádőlt. A 22 éves férfi könnyű sérülést szenvedett, a szobor megrongálódott. A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság elkövetésével gyanúsítják a férfit.

Szeghalmon ugyanezen a napon a délutáni órákban egy 27 éves férfit előállítottak a rendőrjárőrök. A gyanú szerint a szeghalmi férfi a rendőri intézkedés előtt bántalmazta barátnőjét. A rendőrök a férfit előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt indult ellene büntetőeljárás.

Emellett a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésével is gyanúsítják, mert a drog-gyorsteszt kábítószer fogyasztást jelzett nála. A bántalmazott nő nem sérült meg.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések