Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Fantasztikusan finom kukorica grillrácson sütve: húsok mellé vagy magában is jóllakat


Különösen finom lesz a grillezett kukorica, ha fokhagymás fűszervajjal kened le.


Nem csak húsokat, hanem zöldségeket is lehet grillezni: az így készített kukorica édes szemei egészen különleges zamatot kapnak ezzel a módszerrel. Sütés előtt kend le a fűszervajjal, így tedd fel a rácsokra, majd várd meg, amíg ropogósra pirul.

Hozzávalók 4 személyre

👉 4 cső kukorica
👉 4 dkg vaj
👉 2 gerezd fokhagyma
👉 0.5 lime leve

Elkészítés:

A kukoricát szabadítsd meg a leveleitől és a szálaitól, mosd meg alaposan, és töröld szárazra. A puha, formázható vajat keverd össze a zúzott fokhagymával, kend meg vele a kukoricacsöveket, majd helyezd őket forró grillrácsra. 15-20 perc alatt, gyakran forgatva süsd meg őket. Amikor készen vannak, locsold le őket egy kevés lime-lével.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések