Hirdessen itt

Egy ember meghalt és nyolcan megsérültek az M5-ösön, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett


Egy személy életét vesztette és nyolcan megsérültek amikor egy kisbusz többször is a szalagkorlátoknak csapódott az M5-ös autópályán, Városföld határában szombaton délelőtt.   

A főváros felé haladt a bolgár vendégmunkásokat szállító kisbusz, amikor a baon.hu információi szerint kiszakadt a jobb hátsó kereke, ettől a belső-, majd a külső szalagkorlátnak csapódott, közben többször megpördült. A hírportál úgy tudja, hogy a kisbuszban kilencen ültek, a hátsó ülésen lévő három nő kirepült a járműből, ők az árokba zuhantak.

 A balesetben egy 60 év körüli nő életét vesztette és nyolcan megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

 Az érintett szakaszon mindkét oldalon forgalmi akadály és torlódás alakult ki, mert a sztráda belső sávjába törmelék is került. A baleset miatt az M5-ös főváros felé vezető oldalán, ezt a szakaszt teljesen lezárták, emiatt hatalmas torlódás alakult ki. A baon.hu szerint, a vendégmunkások Olaszországba tartottak, amikor balesetet szenvedtek.

A baleset szombaton 9 óra 43 perc körül történt a sztráda 98-as kilométerszelvényénél.

A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a műszaki mentésbe később a kecskeméti hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak. A balesethez több mentő és két mentőhelikopter is érkezett – írta a katasztrófavédelem.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések