A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtámadtak egy pincért egy bajai étteremben, nyakába öntötték a halászlevet


Garázdaság miatt nyomoztak a bajai rendőrök az ellen a házaspár ellen, akiknek problémája akadt a kiszolgálással egy étteremben. Emiatt egyikük a pincér nyakába borította a halászlevet, a másikuk pedig nekiesett.  

Augusztus 1-jén egy háromtagú család érkezett az egyik bajai étterembe, bajai halászlevet rendeltek ebédre. A pincér felszolgálta az ételt és elindult felvenni egy másik asztal rendelését. Nem sokkal ezután, a háromtagú család egyik tagja jelezte, hogy problémája akadt az étellel. Azt kérte a pincértől, hogy cseréljék ki a halat, aminek egy részét már megette. Az alkalmazott közölte, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mivel már elfogyott az étel egy része. Az asszony ettől annyira dühbe gurult, hogy veszekedni kezdett a felszolgálóval.

Szidta a pincért és a felszolgáló nyakába borította a levest...

A pincér közölte, hogy a családnak el kell hagynia az éttermet.

Ekkor állt fel a családfő és megtámadta a felszolgálót.

A verekedésnek a többi alkalmazott és a vendégek vetettek véget.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt és garázdaság miatt indítottak eljárást velük szemben. A nyomozást a napokban lezárták és vádemelési javaslattal küldték az ügy iratait az illetékes ügyészségnek - írja a police.hu.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések