A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Diana hercegnő valóban terhes volt a halálakor?


Negyedszázada halt meg Diana hercegnő, a halála körüli rejtélyek miatt azonban nem halkulnak az összeesküvés-elméletek.  

Minden nagyobb történelmi eseménynél mindig vannak olyanok, akik szembemennek a hivatalos eseménysorral. Legyen szó 9/11 -ről , JFK meggyilkolásáról vagy akár a holdraszállásról, rengeteg embernek megvan a maga elképzelése arról, hogy mi is történt pontosan. Ugyanez igaz Diana hercegnőre is, aki július 1-jén ünnepelte volna 61. születésnapját, ha nem hal meg tragikusan 25 éve.

A Channel 4 nemrég bejelentette, hogy Diana halálának témájával foglalkozik egy négyrészes dokumentumfilmben. A műsorszolgáltató ezt írta: "Először lesz látható a Diana hercegnő halála ügyében folytatott két rendőrségi nyomozás teljes története, az egyiket a francia Criminelle folytatta 1997-ben, a másikat pedig a Metropolitan Police 2004-ben." A program első részét augusztus 21-én, vasárnap 21 órakor mutatják be a csatornán.

Halála tartós és mély hatást gyakorolt ​​a királyi családra, és egy szakértő még azt is állította, hogy Harry herceg konzultál a szellemével, mielőtt döntéseket hoz.


1997. augusztus 31-én a hajnali órákban a walesi hercegnő belehalt sérüléseibe, amelyeket a párizsi Pont de l'Alma alagútban szenvedett autóbaleset során szerzett. Haláláért sokan még mindig a paparazzókat okolják, akik a halálba hajszolták a hercegnőt és párját, Dodi Fayedet. Sőt, sokan odáig merészkednek az elméletben, hogy a fotósok direkt okozták a balesetet, mert tudták, hogy jól eladható sztori lenne.

Egy másik összeesküvés-elmélet a halála kapcsán az, hogy Diana terhes volt. Maga Dodi apja, Mohamed al-Fayed is ezt gondolja, hogy az uralkodócsalád nem tudta jó szemmel nézni, hogy Diana éppen Doditól vár gyermeket, ezért intézték el. Ezt az azóta lefolytatott vizsgálat, hivatalos orvosi iratokkal cáfolta.


Ez szintén egy igen maradandó elmélet, hogy maga a királyi család végeztette ki Dianát. Az tény, hogy halála előtt maga a hercegnő is féltette az életét, korábbi inasának gyakran panaszkodott, hogy fél attól, hogy elvágják a féket a kocsijában vagy valahogy máshogy próbálják eltenni láb alól, hogy Károly herceg nyugodtan újranősülhessen - írja a Dailystar.

A dokumentumfilm állítólag igyekszik majd lerántani a leplet az igazságról.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések