Hirdessen itt

Erdőkertesi kettős tragédia: Egymás kezét fogva haltak meg a szerelmesek


Veszekedett az öngyilkosság előtt az Erdőkertesen holtan talált szerelmespár a Bors információi szerint. A nő egy éjszakát a legjobb barátnőjénél töltött, őt érte el a lap.

"Elég érdekes volt a kapcsolatuk, de igazából semmi rosszat nem tudok Danira mondani. Gyakran vitatkoztak, de együtt akartak megöregedni. Dani családja jobban támogatta a fiatalok kapcsolatát, az édesanyja vett is nekik egy régi Opelt. Mivel Daninak nem volt jogosítványa, Katit jegyezték be a forgalmiban üzemben tartónak, miközben az anya lett a tulajdonos.  

A szakítás után érthetően vissza szerette volna kérni a kocsit, ám ez péntekre a békülés miatt okafogyottá vált

– mondta a Borsnak a nő, akinél ott aludt a párjával öngyilkosságot elkövető, 28 éves áldozat a szakítás után.

Nem faggattam Katit, hogy éppen min vesztek össze, ő pedig nem részletezte magától. Azt tudom, hogy már nagyon vágyott a családalapításra, és ragaszkodott a párjához
- tette hozzá a barátnő.

Tegnap két holttestet találtak egy autóban az erdőkertesi Nap utcában. Már a helyszínen felmerült, hogy együtt követtek el öngyilkosságot,

mert a nyomok alapján a halálukat okozó kipufogógázt az utasok vezethették be az utastérbe. Az is kiderült, hogy egy fiatal férfi és barátnője halt meg.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések