A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Scholz elmondta, milyen gyakran zuhanyozik


A német kancellár irodájában tartott nyílt napon a polgárok tudni akarták, milyen gyakran zuhanyozik Olaf Scholz – írja a RIA Novosti tudósítója.

Olaf Scholz német kancellár a vasárnapi nyílt nap keretében személyesen beszélgetett az állampolgárokkal, a kancellári hivatal területén található kancellárkertben gyülekeztek a kérdést feltenni vágyók.

"A szövetségi kormány ajánlásokat adott nekünk arra vonatkozóan, hogy milyen gyakran kell zuhanyozni. Milyen gyakran zuhanyozik?"

- tette fel a kérdést a lány, kiváltva a jelenlévők nevetését.

"Minden nap!"

– válaszolta Scholz.

Korábban a német Baden-Württemberg szövetségi tartomány miniszterelnöke, Winfried Kretschmann (Zöld Párt) az áram- és gáztakarékosság részeként azt javasolta, hogy a nappaliban csak egy helyiséget fűtsenek fel, és nedves ruhával töröljék át magukat zuhanyozás helyett. Robert Habek, Németország gazdasági minisztere is javasolta korábban speciális, gazdaságos öntözőkannák használatát a zuhanyozáshoz. Ő maga is elismerte, hogy az energiatakarékosság érdekében "jelentősen csökkentette a zuhanyozás idejét".

A minisztériumokban és a minisztériumokban évente rendeznek nyílt napot, de a járvány miatt utoljára 2019-ben volt ilyen rendezvény. Scholz és kormánya számára ez volt az első alkalom. Az augusztus 20-21-i hétvégén mindenki bepillanthat Németország minisztériumainak és más hivatalos szervezeti egységeinek kulisszái mögé, kérdéseket tehet fel a minisztereknek, és apró emléktárgyakat kaphat.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések