A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Végiglopkodta Kaposvárt a háromtagú bűnbanda


Több mint egymillió forintot sikerült összelopkodni a bandának. Nem voltak válogatósak: loptak mindent ami mozgott...


Nagyobb értékre, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség három – köztük egy fiatalkorú – elkövetővel szembe, akik sorozatosan lopkodtak Kaposváron.

A 17, 21 és 22 éves vádlottak – két nő és egy férfi – 2021 novemberétől kezdődően hónapokon keresztül loptak kozmetikumokat – főként nagyobb értékű parfümöket –, illetve ruhadarabokat különböző kaposvári üzletekből. A vádlottak az eltulajdonítani kívánt termékeket – miután azokról az áruvédelmi eszközt eltávolították – legtöbbször a táskáikba és zsebeikbe rejtették, a ruhadarabokat pedig a próbafülkében magukra húzták, majd fizetés nélkül távoztak az üzletből.

A vádlottak négy üzletből több mint egymillió forint értékben loptak el termékeket, azonban a biztonsági kamerák felvételei alapján a kaposvári nyomozók végül azonosították és elfogták az elkövetőket.

Az ügyészség vádiratában a fiatalkorú vádlottal szemben javítóintézeti nevelés, míg a felnőttkorú társaival szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság valamennyi vádlottal szemben rendeljen el vagyonelkobzást is.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések