A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rejtélyes körülmények között halt meg egy piricsei lány


A gyanú szerint a férfi és élettársa bántalmazta az önálló életvitelre képtelen 21 éves gyermeket.


Információink szerint pénteken rejtélyes körülmények között meghalt egy piricsei lány. A 21 éves fiatal halálával kapcsolatban a rendőrség sajtóügyeletese arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, ám a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást jelenleg adhatnak.

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2022. július 11-én a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárásban 2022. augusztus 11-éig elrendelte O.T. gyanúsított letartóztatását. A megalapozott gyanú szerint a férfi élettársával és annak fogyatékkal élő gyermekével élt közös lakóházban egy Szabolcs megyei településen. Július 7-én az esti órákban a férfi és élettársa olyan súlyosan bántalmazta az önálló életvitelre képtelen 21 éves gyermeket, hogy az a helyszínen életét vesztette - tájékoztatott dr. Resán Dalma.

A nyomozás kezdeti szakaszban van. Bár a gyanúsított büntetlen előéletű, de jelenleg egy kiemelten súlyos - akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető – bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a nyomozó hatóság. Erre tekintettel a bíróság döntése szerint fennáll a veszélye annak, hogy a férfi a nyomozó hatóság elől elszökne, elrejtőzne, vagy a jelenleg szabadlábon lévő élettársával összebeszélne és ezzel megnehezítené a bizonyítást, így elrendelte letartóztatását. A végzés nem végleges, az ügyészség tudomásul vette, de a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be ellene szabadlábra helyezés érdekében - tette hozzá a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések