A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyin kiegyezhet a nyugattal? – szakértő az esélyekről


„Jelenpillanatban semmi esélye a béketárgyalásoknak” – mondja Stier Gábor külpolitikai újságíró. 

Stier Gábor külpolitikai újságíró volt az Ultrahang vendége. A téma az orosz-ukrán háború aktuális fejleményei voltak. Arra a kérdésre, hogy számíthatnak-e az oroszok meglepetésre az ukránoktól, Stier azt felelte: –

A kulcs az, hogy a Nyugat milyen fegyverekkel segíti Ukrajnát. A jelenlegi trendek azt mutatják, hogy ez a segítség a háború elhúzásához vezethet, de nem többhöz.

Az újságíró szerint érdekes, hogy mindkét fél úgy gondolja, hogy az idő nekik kedvez. „Jelenpillanatban semmi esélye a béketárgyalásoknak” – szögezte le Stier.

Az újságíró szerint a háború lefolyás szempontjából kulcsfontosságú Amerika álláspontja. Eddig egy józan testtartást vett fel az USA, mert nem érdeke, hogy a NATO közvetlenül konfrontálódjon Oroszországgal – véli a Moszkvater.com főszerkesztője. Hozzátette: veszélyesnek látom a kicsiket, akik jól felfogott saját érdekükből eszkalálnak, valamint a briteket, akik a brexit után Európában nagyobb befolyásra vágynak.

A teljes beszélgetést itt hallgathatják vissza:



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések