Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, bűncselekmények, illetve szabálysértés miatt történt rendőri intézkedések és egy körözés alapján történt elfogás.


Békéscsabán, az Orosházi út és a Fábry utca kereszteződésében hétfőn 15 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője későn észlelte, hogy előtte forgalmi okból lassít egy másik autó és nekiütközött. A balesetben a hátul lévő autóban utazó két gyermek megsérült, állapotuk nem súlyos – írja a police.hu.

Mezőhegyesen, a Kossuth utcában, egy vasúti átjáróban hétfőn 17 óra 30 perc körül egy mezőgazdasági vontató nekiütközött a sorompórúdnak, ami megrongálódott. A vontató vezetője ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
Hirdetés

Vésztőn, a Sas utcában vasárnapról hétfőre virradó éjjel két ház udvaráról baromfit loptak. A rendőrök elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 39 éves férfit, ellene a Szeghalmi Rendőrkapitányság eljárást indított.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság hétfőn szabálysértési őrizetbe vett egy újkígyósi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs érvényes vezetői engedélye. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei hétfőn elfogtak egy vésztői férfit, akinek a Győri Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt elrendelte a körözését. A férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!