A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hídfoglalást szervez az Erzsébet hídra a Magyar Kétfarkú Kutya Párt


„Hozd magaddal a munkaeszközöd! Grillezés és bridge office 17 óra 30-tól az Erzsébet híd pesti hídfőjénél” – ezzel a felütéssel hirdetett pikniket a Erzsébet hídra a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Facebookon. 

Eddig 300-an jelezték, hogy részt vesznek az eseményen, további több mint másfél ezer érdeklődő látható. A meghívó szerint tárt karokkal várják többek között a futárokat, kőfaragókat, víz- gáz- és villanyszerelőket, művészeket, fodrászokat, kozmetikusat, sajtkészítőket.

„Dolgozzunk együtt, gyertek helyszín biztosításával kapcsolatos szabálysértést közösen elkövetni!” – írták.

Konkrétan nem írják, de egyértelmű, hogy a kedden elfogadott új katatörvény ellen tüntetnek az eseménnyel. A szerda esti tüntetés után bilincsben vitték el a rendőrök a Magyar Kétfarkú Kutya Párt két társelnökét, Kovács Gergelyt és Döme Zsuzsannát.

A rendőrség közleménye szerint mindkettőjüket előállították, a férfinél kábítószergyanús anyagot is találtak, emiatt ellene büntető-, a nő ellen szabálysértési eljárás indult.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések