A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Emberölési kísérlet Debrecen belvárosában: a rendőrség lezárta a nyomozást

Az 56 éves férfi a nyílt utcán szúrta meg ismerősét.

Közös italozás vett véres fordulatot 2021. augusztus 4-én este Debrecenben. Kisebb társaság verődött össze a belvárosban egy padnál; beszélgettek, italoztak, azonban ketten vitatkozni kezdtek. Szó szót követett, majd a két férfi ütni kezdte egymást - írja a police.hu.

A dulakodás közben az egyik elővett a zsebéből egy bicskát és hasba szúrta haragosát.

Az esetről hamar tudomást szereztek a rendőrök, akik még a helyszínen elfogták az 56 éves szurkálót, ismerősét pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai. Gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették az elkövetőt és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt. Az orvosszakértői vélemények később megállapították, hogy az elkövetés módja és eszköze alkalmas lehetett volna akár a sértett életének kioltására is. Csak a szerencsének és a gyors orvosi beavatkozásnak köszönheti a férfi, hogy túlélte a szúrást.

A rendőrség emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a férfival szemben. Az ügy aktáját lezárták, az egyenruhások az iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések