A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kisbusz és személyautó karambolozott Hajdúböszörményben

A baleset a Táncsics Mihály körúton történt.

Karambolozott egy kisbusz és egy személyautó Hajdúböszörményben, a Táncsics Mihály körút és a Désány István utca kereszteződésében szerda délelőtt. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést – tudatta a katasztrófavédelem. Az egység áramtalanította a járműveket. A kereszteződést a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták.

Az utcában lakó idős férfi munkatársunknak a helyszínen elmondta, a zajra lett figyelmes, szerinte az ütközés hangja olyan volt, mint egy kisebb bombarobbanás. Azonnal kinéztek az ablakon, és látták az oldalára borult járművet.

Hozzátette, az autókban utazók maguktól szállnak ki a roncsokból.

Meglátása szerint ez a kereszteződés nagyon veszélyes; itt sokszor a sebességhatárt átlépve száguldoznak az autósok, így pedig esélytelen megállni az utcák találkozásánál. A férfi kijelentette, sebességkorlátozásra lenne szükség, az talán visszatartaná a sofőröket. Korábban hangot is adott az igényének, de az ügyben azóta sem történt előrelépés.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések