A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerepen kidőlt egy vályogház egyik fala, Ebes és Hajdúszovát között fa dőlt az úttestre


A szombati nap sem telt el vészjelzések nélkül.


Szombat kora reggel egy nagyméretű fa törzse kettéhasadt Debrecenben, a Kishegyesi út és a Sesztina utca közötti területen. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel kivágták a fát - olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Ebes és Hajdúszovát között fa dőlt az úttestre, oda a hajdúszoboszlói tűzoltók vonultak, akik eltávolították a fát.

Délután Berekböszörmény külterületére riasztották a tűzoltókat. Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze. A berettyóújfalui egység átvizsgálta, majd áramtalanította a járműveket. A mentőszolgálat négy embert szállított kórházba.

Késő este a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották Szerepre, a Rácz Béla utcába. Egy vályogház egyik fala kidőlt. A tűzoltók a területet biztosították és polgári védelmi helyszíni szemlét folytattak le. A ház lakói ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, közülük egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 15 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések