Hirdessen itt

Megzavarták a két gyomaendrődi tolvajt, elfutottak a helyszínről


Gyomaendrődön, egy garázsból akart lopni két férfi. Nem volt szerencséjük, mert megzavarták őket. Bár a helyszínről sikerült elszaladniuk, a rendőrök egy órán belül elfogták mindkettőjüket. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.


Bűncselekményről értesítették a rendőröket február 26-án 19 óra után Gyomaendrődön. A bejelentő gyanús körülményekre figyelt fel a szomszédja garázsánál, ahol zseblámpa fényét látta és halk beszélgetést is hallott.

Miután felszólította az ismeretleneket, hogy jöjjenek elő, a két férfi elszaladt. A rendőrök a bejelentés után azonnal a helyszínre siettek és a megadott személyleírás alapján egy órán belül megtalálták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves gyomaendrődi férfiakat.

Mindkettőjüket előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók lopás bűntett kísérlet gyanúja miatt kihallgatták őket. A garázsból semmit nem tudtak elvinni. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések