A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtámadtak négy nőt Borsodban, az egyikük kerekesszékes volt


Ököllel verte a földre esett nőket a részeg társaság.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség közleménye alapján még tavaly augusztusban történt a borsodnádasdi támadás, miután az egy férfiből és három nőből álló társaság ugyanott szórakozott, mint a helyiek által csak "belgákként" ismert négy sértett nő is. A részeg társaság hazafelé kötött bele a négy nőbe, akik közül az egyik kerekesszékben ült - számolt be az Index.

A támadó társaság egyik női tagja meg akarta simogatni az egyik sértett kutyáját, a belga nő azonban visszautasította a kérést. Ezt követően pénzt követeltek a nőktől. Miután a sértett ezt is elutasította, a társaság három női tagja rátámadt: lökdösni és ütlegelni kezdték.

Mindeközben a társaság férfi tagja sem maradt tétlen: egy másik nőt kezdett ököllel verni, aki ennek következtében a földre esett, ekkor tovább rugdosta a fekvő sértettet. Ezután a tolókocsival közlekedő belga nőre is rátámadtak. Az eset következében az egyik nőnek kificamodott a válla. Az Ózdi Járási Ügyészség a férfi és a három nő ellen garázdaság, súlyos testi sértés és könnyű testi sértés miatt emelt vádat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések