A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt az óvodai buszban felejtett 4 éves kislány édesanyja


A kis Inez jelenleg a debreceni kórház intenzív osztályán fekszik.


Óvodásokat szálltó kisbuszban felejtettek egy alig 4 éves kislányt Tomajmonostorán kedd reggel. Az akkor már eszméletlen Inezre csak a délutáni órákban találtak rá - számolt be a Ripost. A leszálláskor ugyanis nem vették észre, hogy még bent maradt egy gyermek.

A Blikk arról ír, Inez még mindig az életéért küzd, jelenleg a debreceni intenzív osztályon ápolják. A portálnak a család barátja elárulta: a kislány valószínűleg borzalmasan megijedhetett, mikor egyedül találta magát, miközben a busz ajtajai zárva, az ablakok pedig sötétítve voltak. A keddi napon ráadásul a rendkívüli melegben nagyjából 50 fokra melegedhetett a jármű belseje.

„Inez jelenleg a debreceni kórházban, a gyermek intenzíven fekszik. A szívünk szakad meg érte. Nem tudjuk felfogni, miért nem vette észre senki, hogy nincs óvodában, egyáltalán miért nem nézték át a buszt, mielőtt bezárták? Az egész család értetlenül áll a történtek előtt. Megtesszük a szükséges lépéseket, de most az a legfontosabb, hogy a gyermekünk túl legyen az életveszélyen” – mondták a Blikknek elcsukló hangon a kislány szülei.

A család elmondta, a buszsofőr már korábban is hibázott: két héttel ezelőtt véletlenül Kunhegyesre vitte gyermeküket, akkor nagymamája sietett érte autóval.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések