A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszületett az ítélet: 25 év után szabadulhat Szilágyi István fia


Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte az elsőfokú bíróság. Felmentéséért fellebbezett védője.


Letartóztatásban várja a másodfokú eljárás lefolytatását Szilágyi István fia, miután az elsőfokú bíróság életfogytig tartó ítélete ellen fellebbezett - derül ki a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleményéből.

A Fővárosi Főügyészség még 2021. év tavaszán emelt vádat az ellen az ötvenes éveiben járó férfival szemben, aki 2020. május 3-án, a reggeli órákban szülei XVII. kerületi házában ismeretlen okból rátámadt idős koránál fogva korlátozottan védekezőképes, színészként ismert édesapjára.

Szilágyi Istvánt különös kegyetlenséggel, egy kalapáccsal, 15-20 alkalommal fejen ütötte, illetve a földre került sértettet rugdosta és a mellére taposott. A sértett az elszenvedett támadástól a helyszínen életét vesztette.

Az elsőfokú bíróság életfogytig tartó szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte azzal, hogy a vádlott feltételes szabadságra 25 év elteltével bocsátható.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések