Hirdessen itt

Gondoljon Niedermüller a Holokausztnak köszönhetően jól élő zsidókra is


Niedermüller Péter újabb, a magyarságot gyalázó, a külhoni testvéreinket sértő nyilatkozattal állt elő. A HVIM közleményben, és egy erzsébetvárosi akcióval üzent számára. 

Niedermüller Péter, horribile dictu Erzsébetváros polgármestere újabb vérlázító kijelentéssel állt elő. Nem elég, hogy szerinte a fehér heteroszexuálisok rémisztő képződmények, most a határon túli magyarság lelkébe taposott bele. Volt képe kijelenteni, miszerint “gondoljunk azokra a magyarokra is, akik Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában és a többi környező országban, mint mi itthon Magyarországon.”

Ez a hozzáállás tarthatatlan, így a mai napon elvittük hozzá szavainak átiratát, élesebbre állítottuk kijelentését, hátha így ő és elvtársai észreveszik, hogy a magyarság tragédiáját sem szabad félvállról venni:

“Gondoljunk azokra a magyarokra zsidókra is, akik Trianonnak a Holokausztnak is köszönhetően ma jobban élnek”


Kijelentései fényében, továbbá, ha ennyire nem tetszik Magyarországon az élet, van egy javaslatunk – hogy egy klasszikust idézzünk -, “el lehet menni.” És tudjuk is, hogy ezt a harcias deviáns magatartást Péter hol tudná hasznosítani. Menjen Ukrajnába, küzdjön ott a nyílt és szabad társadalomért. Magyarországot hagyják békén, Magyarország normális marad!

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy hazánkban ilyen lelkületű emberek városrészeket vezetnek, meghatározó szerepet töltenek be. Követeljük Niedermüller Pétertől, hogy kérjen elnézést korábbi és jelen kijelentéseiért, továbbá mondjon le, és vonuljon vissza mindennemű közéleti tevékenységtől!

HVIM vezérkara
2022. 06. 07.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések