A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális pusztítást végeztek a gyenge oroszok 24 óra leforgása alatt


Az orosz légierő egy nap alatt megsemmisítette az ukrán fegyveres erők két parancsnoki állását, emellett négy fegyver- és lőszerraktárt, valamint egy-egy rakéta-sorozatvevőt és üzemanyagraktárt is megsemmisített, jelentette be az Orosz Föderáció védelmi minisztériumának hivatalos képviselője, Igor Konasenkov vezérőrnagy, adta hírül a TASZSZ orosz állami hírügynökség.

"Nagy pontosságú légi rakéták csapást mértek két parancsnoki állásra, 13 olyan területre, ahol az ukrán fegyveres erők emberei és katonai felszerelései koncentrálódtak, valamint Harkiv közelében egy Uragan többszörös rakétaindító rakétarendszerekből álló ütegre. Négy fegyver- és lőszerraktárat semmisítettek meg a Harkivi terület Malinyivka, a Donyecki Népköztársaság Szpornij és a Luhanszki Népköztársaság Zvanovka körzetében" - mondta Konasenkov.

Lavrov az orosz invázióról: Minden a tervek szerint alakul

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azt állította szerdán, hogy

Oroszország az előzetesen kijelölt ütemterv szerint halad az ukrajnai invázióval.

A megjegyzéseket Törökországban tette, ahol találkozott kollégájával, Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszterrel, hogy megvitassák, mi legyen a háború által érintett globális gabonakészletekkel, írja az Independent.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések