A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elütötte a rendőr házát és veréssel fenyegette a karádi férfi


A karádi férfi nem volt ismeretlen a rendőrség számára, hiszen már korábban intézkedtek vele szemben. Ezért zaklatta az egyik egyenruhást.


A nyomozás adatai szerint múlt szombaton este 7 óra körül a -járművezetéstől eltiltott- férfi személygépkocsiba pattant és nekihajtott egy karádi családi ház falának hajtott. A férfi, aki egy erőszakos bűncselekmények miatt bűnügyi felügyelet alatt állt fel is hívta az ingatlan tulajdonosát, egy Fonyódi Rendőrkapitányságon dolgozó rendőrt, akit korábbi intézkedése miatt becsmérelt és sértegetett. S, hogy mindezt nyomatékosítsa, veréssel is megfenyegette.

A fonyódi egyenruhások a zaklatót 2022. június 12-én este a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítségével, és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével elfogták és a Fonyódi Rendőrkapitányságra állították elő.

A nyomozók a 29 éves karádi lakost –őrizetbevétele mellett– zaklatás bűntett, becsületsértés vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének megalapozott gyanúja matt hallgatták ki.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések