A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Előre közölte szándékát a csepeli öngyilkos: ha az asszony nem jön vissza a gyerekekkel, végzek magammal!


Előre megmondta barátjának, hogy véget vet az életének az a 36 éves férfi, akinek vasárnap délután kigyulladt a bérelt lakása. Miközben a negyedik emeleti családi fészek lángolt, Norbert a mélybe zuhant. Ugyan gyorsan érkezett a segítség, de csak a kétgyermekes apa halálát tudták megállapítani.


Mint arról korábban beszámoltunk, borzalmas tragédia történt vasárnap Csepelen. A Szent László utcában lévő egyik társasház negyedik emeleti lakásában tűz ütött ki, a bent tartózkodó 36 éves férfi kiugrott, és azonnal szörnyethalt. A Bors a helyszínen járt.

Norbert összeveszett feleségével, aki aztán a két közös gyermekkel elment otthonról. A férfi ezt nem tudta elviselni. Bánatában egy a közelben lakó barátjának panaszkodott:

Az építőiparban dolgoztunk együtt. Becsületes, jó ember volt, aki csak a családjának élt. Reggel mondta, hogy ha a szerettei este nyolcig nem térnek vissza hozzá, végez magával.

Úgy tűnik, kaphatott egy rossz információt, mert nem várta meg a határidő lejártát – mondta a Borsnak az informátor, és hozzátette: a barátja egy bérelt lakásban élt.

A négyemeletes ház legfelső szintjén levő lakásban a tűz délután keletkezett, a férfi pedig eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant és az utca aszfaltjára csapódott. Nem lehetett rajta segíteni.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések