A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

VV Zsolti egy hónapja még sírva akarta elhagyni az országot, most Orbánt ölelgette


Az Index felkereste Osváth Zsoltot, hogy elmesélje, hogyan került a Parlamentbe, és hogy született meg a közös képe Orbán Viktorral. Osváth nemrég még menekülni akart... Azt is mondta a blogger, aki férfi szerelmével gyereket akar örökbe fogadni, hogy megtorlásra készül.

Az első kérdésre azt a választ kapták, hogy Osváth egy DK-nál dolgozó ismerősét kérte meg arra, hogy bemehessen a Parlamentbe, ez sikerült is, de végül a Fidesz vendégpáholyában kapott helyett. Hogy miként került ilyen közelségbe a miniszterelnökhöz, arról nem árult el sokat, viszont Zshow Time nevű YouTube-csatornáján még a héten érkezik egy videó, amiben elmeséli a teljes történetet.


Orbán Viktor azt mondta neki:

Sok sikert magának.

És nyugi, nagyon illedelmes voltam, miniszterelnök úrnak szólítottam, magáztam is, szóval egy szavatok sem lehet! Szerintetek jön a Kanapéra? - tette hozzá.

A kép után nem sokkal egy másik fotót is közzétett, ahol már Gyurcsány Ferenccel pózol. Azzal kommentálta, hogy nem tudja, melyik ujjába harapjon, így megkeresi Toroczkai Lászlót, a Mi Hazánk frakcióvezetőjét, és megnézi, ő mit ajánl.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések