A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Foci: Befürdött Hajdúszoboszlón az Eger SE


A fürdővárosok csatáját a házigazdák várták kedvezőbb pozícióból. A hajdúszoboszlói csapat szűk félóra alatt kétgólos vezetésre tett szert.

 A 11. percben Sütő fejelt a kapunkba, nem sokkal később pedig Máté János szabadrúgásból vette be Varga Huba kapuját. 

A második felvonásban már hiába próbálkozott Szekeres Adrián alakulata, nem sikerült szépíteni. 

Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 33. forduló
Hajdúszoboszló – Eger SE 2-0 (2-0)

Hajdúszoboszló 100 néző. Játékvezetők: Németh G. (Deme R., Kovács T.).
Hajdúszoboszló: Mészáros – Kis Sz. (Szabó L., 61.), Kónya (Somogyi, 84.), Fenyőfalvi (Berdó, 46.), Máté, Csiki, Éles (Szathmári, 46.), Vincze, Lukács (Domonkos, 74.), Barnucz, Sütő. Edző: Csillag László
Eger SE: Varga H. – Valkay, Lencsés (Antal, 71.), Hegedűs – Debreczeni (Dobler, 71.), Nagy-Kolozsvári, Medveczki, Hadnagy (Farkas K., 46.) – Nagy G. (Juhász G., 76.), Berki (Vajda, 46.), Pál. Edző: Szekeres Adrián.
Gólszerzők: Sütő (10.), Máté (26.)

Nyilatkozatok: 

Csillag László:

– Az első félidőben minden lényeges eldőlt a mérkőzéssel kapcsolatban. Azért másabb így védekezni, mikor megvannak a védőink, természetesen a támadójátékunk lehetne jobb, de ott már nem tudtam minőségi cserét végrehajtani. Ettől függetlenül a csapat hozta a mérkőzést. 

Szekeres Adrián:
– Sajnos olyan rossz döntések nem férnek bele a futballba, amelyeket elkövettünk. Olyan állapotban vagyunk, hogy ezeket az ellenfelek könyörtelenül kihasználják. Az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink a támadó zónában, amelyeknél, ha agresszívebbek vagyunk és jobban megtartjuk a labdát, vagy tovább passzolunk, akkor helyzetbe kerülhettünk volna. A második játékrészben teljesen mi uraltuk a játékot, de az hazaiak kapujára veszélytelenek voltunk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések