A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá: személyi asszisztenst keres Katalin hercegné - már több százan jelentkeztek az állásra


Már több mint 200-an jelentkeztek a Kensington-palotában lévő teljes munkaidős állásra, hogy Katalin hercegnő személyi asszisztensei lennének. A munka heti 37,5 órában zajlik majd, és évi 27 500 GBP, átszámítva több mint 12 millió forint) fizetés jár majd érte.


A királyi palota adott fel egy álláshirdetést, hogy személyi asszisztens keresnek, aki Katalin hercegnének fog majd dolgozni. A LinkedIn-re felkerült hirdetésre már több mint 200-an jelentkeztek, aki azonban beakarja tölteni a pozíciót annak igen komoly elvárásoknak kell majd megfelelnie.

A szerepkör összefoglalója így szól:

"Ez egy izgalmas lehetőség arra, hogy csatlakozzon személyi asszisztensi csapatunkhoz és betöltse a helyettes személyi titkár pozíciót Cambridge hercegnőjének támogatására. Ez a szerepkör széleskörű adminisztratív és operatív támogatást nyújt a fő személyi asszisztensek."

A munkakör feladatai közé tartozik majd a titkári napló vezetése, értekezletek szervezése és a levelezés figyelemmel kísérése. Az egyéb feladatok közé tartozik többek között a királyi látogatások és rendezvények támogatása, az utazások megszervezése és a találkozók jegyzőkönyvezése.

A sikeres pályázóhoz korábbi titkári és adminisztratív tapasztalat, kiváló informatikai, szervezeti kommunikációs és interperszonális készségek, valamint bizonyított nyomás alatti munkavégzési képesség szükséges, a higgadtság és szigorú határidők betartása mellett.

Az állásra jelölt kritériumok között szerepel még a „tapintatosság és diszkréció és a titoktartás minden helyzetben”, valamint „az Egyesült Királyságban, a Nemzetközösségben és a világszerte élő közösségek sokszínű ismerete - írja a Mirror.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések