A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az elmúlt órákban két olyan ember is meghalt, akinek a megítélése nagy érzelmeket váltott ki belőlünk


Az elmúlt órákban két olyan ember is meghalt, akinek a megítélése nagy érzelmeket váltott ki belőlünk - írja a 777blog M. Richárd és  Berki Krisztián halála apropóján.

Egyszer neked is, nekem is oda kell majd állni és el kell számolni a tetteinkkel.

„Minden élet érték. Az elmúlt órákban két olyan ember is meghalt Magyarországon, akinek a megítélése rendkívül nagy érzelmeket váltott ki belőlünk, magyar emberekből. Nem voltak szentek – de sajnos mi sem vagyunk azok. Ítélkezés, kárörvendés és gúnyos kacajok lepték el a közösségi média felületeit, az »én már csak egy kávét kérek«, és a »végre jobb hely lett ez a világ« mondatok versenyeznek egymással, hogy legnépszerűbb kommentek lehessenek.

Más ember halálának örülni nem csak tiszteletlenség és primitív hozzáállás, hanem annak az elfelejtése is, hogy egyszer el kell számolnunk életünk tetteivel. Tragédia, ha a halál úgy éri az embert, hogy nem volt lehetősége szembenézni életének döntéseivel, ha nem használta ki a sok lehetőséget arra, hogy Isten felé forduljon. Egyszer neked is, nekem is oda kell majd állni és el kell számolni a tetteinkkel, a döntéseinkkel. Most még nem késő Istenhez fordulnod. De holnap lehet, hogy már az lesz. Nyugodjanak békében!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések