A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debrecen: változik a közlekedési rend a Mihály-napi vásár idején


Május 14-én és 15-én ismét megrendezik a Tavaszi Nagyvásárt Debrecenben. A vásár zavartalan lebonyolítása érdekében május 13-án, pénteken 17:30-tól a szervezők teljes szélességében lezárják a Böszörményi út – Füredi út és Doberdó utca közötti, a Bolyai utca -Böszörményi út és Thomas Mann utca közötti, valamint a Békessy Béla utca – Böszörményi út és Görgey utca közötti szakaszát.

A forgalomkorlátozás ideje alatt május 13-án, pénteken 17:30-tól május 15-én, vasárnap üzemzárásig a 15-ös, 15G, 15Y-os, 22-es, 22Y-os, 24-es, 24Y-os, 34-es, 35-ös, 35Y-os és a 36-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A járatok terelőútvonala:

15-ös, 15G és 15Y-os autóbuszok

Az autóbuszok terelőútvonala Széna tér/Inter Tan-Ker Zrt./Bayk András utca irányába:

A járatok a Doberdó utca – Kartács utca – Békessy Béla utca – Mikszáth Kálmán utca – Thomas Mann utca – Nádor utca – Füredi út – Böszörményi út terelőútvonal után az eredeti útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Széna tér/Inter Tan-Ker Zrt./Bayk András utca irányábannem érintik az Árpád Vezér Általános Iskola, Békessy Béla utca, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus és a Kertváros megállóhelyeket.

Az autóbuszok terelőútvonala a Doberdó utca irányába:

A járatok a Tűzoltóság megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd a Böszörményi út – Füredi út – Nádor utca – Thomas Mann utca – Mikszáth Kálmán utca – Békessy Béla utca – Kartács utca – Doberdó utca terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Doberdó utca irányában nem érintik a Füredi út, Kertváros, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus, Békessy Béla utca és Árpád Vezér Általános Iskola megállóhelyeket.

A 22-es autóbuszok terelőútvonala az Egyetem irányába:

A járatok a Tűzoltóság megállóhelyig az eredeti útvonalon, majda Böszörményi út – Füredi út, Nádor utca – Thomas Mann utca – Mikszáth Kálmán utca – Békessy Béla utca – Dóczy József utca terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok az Egyetem irányában nem érintika Füredi út, Kertváros, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus, Békessy Béla utca, Árpád Vezér Általános Iskola, Doberdó utca megállóhelyeket.

A 22Y-os autóbuszok terelőútvonala a Klinikai Központ Auguszta irányába:

A járatok a Tűzoltóság megállóhelyig az eredeti útvonalon, majda Böszörményi út – Füredi út – Nádor utca – Thomas Mann utca – Mikszáth Kálmán utca – Békessy Béla utca – Móricz Zsigmond utca terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Klinikai Központ Auguszta irányában nem érintika Füredi út, Kertváros, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus megállóhelyeket.

A 24-es és 24Y-os autóbuszok terelőútvonala a Vincellér utca irányába:

A járatok a Dóczy József utca/Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium elnevezésű megállóhelyig az eredeti útvonalon, majda Békessy Béla utca – Mikszáth Kálmán utca – Thomas Mann utca – Nádor utca – Füredi út – Böszörményi út terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Vincellér utca irányában nem érintika Kartács utca, Doberdó utca, Árpád Vezér Általános Iskola, Békessy Béla utca, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus és Kertváros megállóhelyeket.

A 34-es, 35-ös, 35Y-os és 36-os autóbuszok terelőútvonala Józsa irányába:

A járatok a Tűzoltóság megállóhelyig az eredeti útvonalon, majda Böszörményi út – Füredi út – Nádor utca – Thomas Mann utca – Mikszáth Kálmán utca – Békessy Béla utca – Kartács utca – Doberdó utca – Böszörményi út terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

A jártok Józsa irányában nem érintik a Füredi út, Kertváros, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus, Békessy Béla utca megállóhelyeket.

A járatok a Doberdó utca – Böszörményi út kereszteződése után lévő helyközi autóbuszok részére fenntartott Árpád Vezér Általános Iskola megállóhelyen is megállnak.

A járatok terelőútvonala a Segner tér irányába:

Az autóbuszok a Branyiszkó utca megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Békessy Béla utca – Mikszáth Kálmán utca – Thomas Mann utca – Nádor utca – Füredi út – Böszörményi út terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Segner tér irányába nem érintik az Árpád Vezér Általános Iskola, Békessy Béla utca, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus és a Kertváros megállóhelyeket.

Az érintett autóbuszjáratok mindkét végállomás irányába a terelőútvonalon található összes megállóhelyen megállnak.   A járatok a terelőútvonalon lévő Mikszáth Kálmán utca és a Károlyi Mihály utca elnevezésű ideiglenes megállókban is végeznek utascserét.

Május 13-án az alábbi az járatok indulnak utoljára az eredeti útvonalon:

  • 15-ös autóbusz: a Doberdó utcától 16:54-kor, a Széna térről 16:34-kor
  • 15Y-os autóbusz: a Doberdó utcától 17:06-kor, a Bayk András utcától 16:46-kor
  • 22-es autóbusz: a Vincellér utcától 16:55-kor
  • 22Y-os autóbusz: a Vincellér utcától 16:08-kor
  • 24-es autóbusz: a Vincellér utcától 16:30-kor
  • 24Y-os autóbusz: a Vincellér utcától 15:45-kor
  • 34-es autóbusz: a Segner térről 16:50-kor, Felsőjózsáról 16:58-kor
  • 35Y-os autóbusz: a Segner térről 17:03-kor, a Felsőjózsai utcától 17:08-kor

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések