Hirdessen itt

Volner: szánalmas alakok gyülekezete az ellenzék


Volner Jánös közösségi oldalán “Szánalmas alakok gyülekezete” címmel tett közzé egy bejegyzést, amelyet módosítás nélkül továbbítunk olvasóink felé:


Érdemes megnézni, miféle szánalmas dupla nullák az ellenzéki pártok vezető politikusai és máris megérthetjük nem csak a Fidesz-KDNP negyedik kétharmadát, hanem azt is, miért van esély arra, hogy 2026-ban is kétharmaddal fognak nyerni. Mutatom, kikből állt egykor a baloldali összefogás pártjainak vezető politikus rétege, és azt is, hogy kikből áll ma. Aki nem fogja érteni a különbséget, az politikailag menthetetlen és érvelni sem érdemes neki.

Az ősbaloldali MSZP-ben Horn Gyulát és Lendvai Ildikót Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes váltotta. A liberális állam gondolatát egykor Tölgyessy Péter, Kiss János és Solt Ottília képviselte a nyilvánosság előtt. Szívből utáltuk őket, de soha nem mondtuk volna rájuk, hogy nem elég okosak a politikához. Ma a nyugatos liberalizmust Fekete-Győr András, Tordai Bence és Donáth Anna jeleníti meg a nyilvánosság előtt. Csupa olyan politikus, akiknek a partizános mélyinterjúinál kommentelők százai csodálkoznak azon, mennyire nincs az interjúnak szellemi mélysége, [a napelem az atomerőmű – szerk.] távlatos víziója és hogy nem vezető politikusokat, hanem 80-as IQ-val már becsukott szemmel is könnyen helyettesíthető bullshit generátorokat látnak. De ne menjünk el szó nélkül egykori pártom, a Jobbik mellett sem, ahol a Vona Gábort Jakab Péter, Volnert Nunkovics, Morvai Krisztinát pedig Potocskáné váltotta.

Csoda, hogy Gyurcsány az őszödi beszéd után 16 évvel simán bedarálta ezt a szánalmas bandát?

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések