A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vésey Kovács László: Nem vagytok magyarok

 


Érzékelte valaki, mi minden hangzott el és íródott le a magyarokra magyar nyelven az elmúlt pár hét alatt?


„Érzékelte valaki, mi minden hangzott el és íródott le a magyarokra magyar nyelven az elmúlt pár hét alatt? Tisztességtelenek, mucsaiak, buták, tájékozatlanok, analfabéták, trágyával etetett gombák, igénytelenek, fogatlanok, mosdatlanok, büdösek, reménytelenül hülyék, le kéne őket cserélni, ráadásul miséről érkeztek a választásra – érted, ezek suttyók templomba járnak! Ez így ma a bevett véleménycsokor a magyarországi kommunisták körében a magyarokról. Jó, mi? Pontosan ugyanazt gondolják rólunk ma is, ahogy bántak velünk a saját országunkban 1919-ben, 1947-1990 között, sőt 1990 után is. A kommunista nem vész el, csak átalakul. Amikor pedig ideges, mert nem fér a hatalom közelébe, akkor visszavedlik az eredeti állapotába.

Szóval a magyarok mucsaiak, trágyaevők, tudatlanok, igénytelenek, buták, büdösek? Meglehet. De az is lehet, hogy csak ti, a törpe kisebbség, a velünk élő SZDSZ látja őket ilyennek. Ez esetben nektek kell alaposan körülnézni, nem ti mentek-e a forgalommal szemben az autópályán. De akárhogy is van, a magyarok ilyenek, hogy a ti szemszögetekből ilyennek tűnnek.

Nem is fogunk megváltozni, pláne a ti kedvetekért.

Képesek vagytok elfogadni, hogy ez a nép és az országa saját akaratából ilyen, amilyen, és nem olyan engedelmes betanított munkás, amilyenné ti, a maroknyi belpesti éttermiség akarjátok megint eltorzítani? Akkor ideje elkezdenetek az elfogadást. Hacsak nem nyomja ismét az arcunkba a puskacsöveit a nemzetközi bolsevik mozgalom aktuális óriáshadserege, mert akkor nyerhetnétek megint ti. Vagy nem tudjátok elfogadni? Akkor valami más megoldást kell találni. Az viszont nem fenntartható, hogy a magyarság él és gyarapodik, ahogy jónak látja, ahogy neki otthonos a saját országában, miközben ti, a maroknyi globalista éttermiség folyamatos frusztrált kútmérgezéssel keserítitek a mindennapjainkat.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések