A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szemorvoshoz küldené Kaczynski Orbánt


Orbán Viktor szerint az ukrajnai Bucsában történtek kapcsán független vizsgálatra van szükség. A lengyel politikus nem elégedett ezzel az állásponttal. (Ő bizonyítotok és vizsgálat nélkül ítélné el az oroszokat, még akkor is ha nem ők tették? szerk.)


„Az értékelésem egyértelműen negatív. Be kell valljam, ez mind nagyon szomorú” – kommentálta Jaroslaw Kaczynski, a lengyel Jog és Igazságosság párt elnöke a Radio Plusnak azt, hogy Orbán Viktor nem ítélte el egyértelműen a Bucsában történteket, amit sok nemzetközi szereplő oroszok általi tömeggyilkosságnak tart. „Ha Orbán azt mondja, hogy nem látja, mi történt Bucsában, akkor szemorvoshoz kellene fordulnia” – fogalmazott Kaczynski, hozzátéve: „Nem tudunk együttműködni úgy, mint a múltban, ha ez folytatódik”.

Orbán Viktor a szerdai nemzetközi sajtótájékoztatóján a Bucsában történtek kapcsán úgy fogalmazott: független vizsgálatra van szükség, mert enélkül „zsurnalizmus” vádaskodni. Felhívta a figyelmet, hogy sem Oroszország, sem az Egyesült Államok nem ismeri el a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság fennhatóságát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések