A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schmidt Mária: Kanada a megvalósult liberális utópia


Kanada a bizonyíték arra, hogy a nyugati világ szabadságellenessé vált, polgárait kiszolgáltatottá tette.


„Kanada a bizonyíték arra, hogy a nyugati világ szabadságellenessé vált, polgárait tehetetlenné és kiszolgáltatottá tette.

Elvette vallásukat, hazájukat, közösségeiket, a véleménynyilvánításhoz való jogukat, lábbal tiporja a törvény előtti egyenlőséget, ellopta a szabadságukat.

Amikor Trudeau 2022. március 25-én a NATO- és G7-csúcsra Brüsszelbe érkezett, Christine Anderson német képviselő (AfD) felszólította, hogy »kímélje meg az európaiakat a jelenlététől!«. Twitter-üzenetében a képviselő utalt arra, hogy az európai törvények értelmében Trudeaut felelősségre lehetne vonni az emberi jogok megsértése, a demokrácia, valamint a fékek és ellensúlyok semmibevétele miatt. Hozzátette: »Trudeau nyíltan rajong a kínai diktatúráért, lábbal tiporja az alapvető emberi jogokat akkor, amikor üldözi, és terrorista bűnözőként kezeli saját állampolgárait csak azért, mert azok tiltakozni mertek az általa képviselt elfajult demokráciafelfogás ellen. Az ilyen vezetőnek nem szabad szót kapnia az Európai Parlamentben.«

Egyetértek. És elvárom, hogy Kanada tartózkodjék a jövőben attól, hogy a magyar demokráciát kritizálja, amit a múltban oly kevély öntudattal, oly sokszor megtett.”

Belföld
 ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések