A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Puzsér is megmarta Jakabot: jellemtelen árulónak és pszichopátiás hazudozónak titulálta


Kevés jellemtelenebb politikus létezik Budapest főpolgármesterénél, a Párbeszéd nevű piócapárt társelnökénél, az örökös mamlasznál és hazudozónál – de még ebbe a főváros ellenzéki identitását fenntartani hivatott politikai karrieristába is több tisztesség szorult, mint az egykor és jelenleg őt kitartó szervezetek elnökeibe meg a legújabb kori magyar történelem megrontójába, a harmadik köztársaságot elkúró Gyurcsány Ferencbe s az ő jobbikos jobbágyába, Jakab Péterbe -írja Puzsér Róbert a választási értékelőjében a Jobbik elnökéről.


Puzsérnak is szemet szúrt, hogy a kudarc után csupán két politikus volt, akik színpadra léptek a lebőgés után az ellenzéki dobogón, Donáth Anna és Karácsony Gergely. Mint ismert, Jakab Péter azzal magyarázta, hogy távol maradt, hogy nagyon mérges volt. Márki-Zay Péter pedig családja körében mondta el beszédét és egyik szövetségese sem állt be mögé, ami példátlan. Puzsér írását úgy folytatja:

Az MSZP meg az LMP társelnökei az eredmények hallatán úgy felszívódtak a rendezvényről, mint bárhonnan, ahol valaha is kiállást vártak tőlük: Horn Gyula egykori kormánypártja és Schiffer András egykori zöldpártja a semmibe vezető út utolsó állomásán futott össze s vált eggyé.


Jakabbal kapcsolatban viszont nem volt ilyen kíméletes a publicista.

Jakab Péter a jelek szerint nem pusztán utolsó, jellemtelen áruló, de egy pszichopátiás hazudozó, akinek van pofája ezt azok után előadni, hogy saját kezűleg verte szét a Jobbik húszszázalékos szavazótáborát, és az egykori nemzeti radikális pártot egy lájkvadász Facebook-oldallá gyalázta le. Jakab Péter az elmúlt hónapokban ott és azt rakott keresztbe Márki-Zay Péternek, ahol és amit csak bírt.

Puzsér egyébként Gyurcsányt tartja a választások elvesztéséért felelősnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések