A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Picsog a román ügynök Parászka: Több halálos fenyegetést is kaptam


Tegnap írtunk erről az ügynökről. Katt ide! Ő volt az, aki a választási csalással vádolta meg a Fideszt, az egész ellenzéki sajtó a kamuüggyel foglalkozott, amit ő robbantott ki. Aztán szépen meg is dőltek...


Most ezt írja a Facebookon, sajnáltatja magát...

„Mivel napok óta több halálos fenyegetést is kaptam kénytelen vagyok a következő lépéseket megtenni a magam és a családom védelmében:

1. minden halállal, erőszakkal fenyegető üzenetet mentek, feljelentést teszek a marosvásárhelyi rendőrségen valamint védelmet kérek.

2. a lakcímem nem nyilvános, panaszt teszek mindenki ellen, aki a sajtóban beazonosíthatóvá teszi a lakcímemet, és illetéktelenül nyilvánosságra hozza azt.. Megillet a nyugodt és biztonságos magánélethez való jog. És nincs az a választási kampány, amellyel indokolni lehet ezt a fenyegetést, zaklatást.

A levélszavazatok megtalálásának helyszínével kapcsolatban: a szemétlerakó, ahol a felbontott borítékokat és a szavazólapokat megtalálta a punctul.ro a jeddi úton, de nem Jedden található. Nem lakott terület, így nem is lehet az én házam közelében. A szavazólapokat a punctul.ro munkatársai találták meg, a helyszínen a rendőrség indított vizsgálatot, és én a helyszínelő rendőrök megérkezte után mentem ki a helyszínre. Órákkal azután, hogy a levélszavazatokról készített felvételek bekerültek a sajtóba. Igaz, hogy én voltam az egyetlen újságíró, aki kiment a helyszínre: ez a helyi és az általános magyar sajtósállapotokat minősíti. ”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések