A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj a Madách téren őrjöngött: "Orbán pénzért büszke pedofil is lenne, ha ebből lehetne lopni"


Nincs már lejjebb, Peti elszabadult a kampányzárón is.


Felment a színpadra és ami a kevés eszébe jutott azt üvöltötte a mikrofonba.

Arról beszélt Márki-Zay, hogy öt éven belül bevezetik az eurót, csatlakoznak az Európai Ügyészséghez, és lesz elszámoltatás.

  Itt vagyunk a győzelem kapujában, minden feltétel adott.

Szerinte egyetlenegy tisztességes, becsületes magyar ember sem szavazhat Orbánra

Orbán Viktor elárulta a nemzetet Márki-Zay szerint, mint ahogy elárulta a NATO-t, Európát és a kárpátaljai magyarokat. „Orbán Viktor hazaáruló. Egyetlen egy tisztességes, becsületes magyar ember sem szavazhat Orbánra” – jelentette ki az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Egyetlen egy keresztény sem szavazhat Orbánra szerinte.

Márki-Zay azt állította, hogy

Orbán pénzért büszke pedofil is lenne, ha ebből lehetne lopni



Szerinte Orbán volt már kommunista, volt már liberális, volt már konzervatív is, most pedig fasiszta szövetséget épít Európában. Becsületes ember szerinte ugyanis nem szavaz arra a pártra, amelyiknek a vezetője nem határolódik el a 160 gyerek haláláért felelős Vlagyimir Putyintól.

Gyilkosokra, hazugokra, tolvajokra egy keresztény ember nem szavazhat Márki-Zay Péter szerint. A plébánosok gyilkosok és hazugok támogatására biztatja a híveket szerinte.

Elegünk van a békepapokból, és elegünk van azokból, akik a menekülteket, hajléktalanokra küldik a NAV fegyvereseit, és nem a bűnözőkre, akik szabadon grasszálnak az országban – mondta az ellenzék messiása, akitől már Péterfi Judit is kiborult.

Orbán nemzeti szégyen lett a világban, gondoskodjunk róla, hogy holnap lemossuk ezt a szégyent a magyar névről - tette hozzá.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések