A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kemény választ küldött Putyin, miután ukránok bombáztak Oroszországban

Újraindultak a tárgyalások Ukrajna és Oroszország között. A Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov pénteken újságíróknak kijelentette, a belgorodi orosz olajtárolót ért támadás miatt nem marad válasz nélkül, és még keményebb feltételeket fog Oroszország követelni a béketárgyalások folytatásához.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, péntek hajnalban behatolt az orosz légtérbe, és bombázni kezdett egy orosz olajtárolót két ukrán helikopter Belgorodban. A TASZSZ orosz állami hírügynökség beszámolója szerint jelenleg is hatalmas lángokkal ég nyolc, egyenként 2 ezer köbméteres olajtartály, és fennáll a veszélye a lángok továbbterjedésének a tároló területén található további 23 tartályra, ami miatt három környező utca lakóit evakuálták. A tűzoltók jelenleg is próbálják eloltani a tüzet.



DMITRIJ PESZKOV PÉNTEKEN A TÁMADÁSRA REAGÁLVA AZT MONDTA, A BÉKETÁRGYALÁSOKON PÉLDÁTLAN SÚLLYAL FOG SZEREPELNI A TÁMADÁS, ÉS KÖZÖLTE, MÉG KEMÉNYEBB FELTÉTELEKET FOGNAK KÖVETELNI A BÉKEKÖTÉSHEZ, AZAZ A HÁBORÚ MÉG SÚLYOSABB SZAKASZÁBA LÉPETT.  

Hozzátette: a hatóságok mindent megtesznek az üzemanyag-ellátási lánc átszervezése és a város energiaellátásának zavarainak elkerülése érdekében.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések