A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a szolnoki testvérpárt!


A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik.


A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 11 éves Rafael Elizabetet és a 12 éves Rafael Ramóna Jázmint, akik április 28-án 20 órakor ismeretlen helyre távoztak és azóta is ismeretlen helyen tartózkodnak – olvasható a police.hu-n.

Rafael Elizabet nagyjából 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja szőke, hosszú. Eltűnésekor fekete-lila tréningruhát, fehér sportcipőt és barna bundás kabátot viselt. Rafael Ramóna Jázmin nagyjából 152 centiméter magas, félhosszú, barna hajú, szemei barnák. Eltűnésekor fekete farmernadrágot, szürke haspólót, szürke kardigánt, fekete kabátot viselt, és nála volt a fekete kistáskája is.

Kérjük, hogy aki a képeken látható Rafael Elizabetet és Rafael Ramóna Jázmint felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések