A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élelmiszert, ruhát és kerékpárt is lopott egy férfi Kenderesen


A jogsértők gyanúsított kihallgatásukkor mindent beismertek.


Egy helyi lakos tett feljelentést a Karcagi Rendőrkapitányságon és elpanaszolta, hogy ismeretlen személy a kenderesi lakóházából élelmiszert és ruhaneműt tulajdonított el április 27-én 13 óra 30 perc és 19 óra 50 perc között – olvasható a police.hu-n. Az adatgyűjtést követően egy 29 éves kenderesi férfit állítottak elő a rendőrök a Kisújszállási Rendőrőrsre, aki gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A nyomozók nemcsak egy bűncselekmény elkövetését rótták a férfi terhére. A megalapozott gyanú szerint a férfi ugyanis egy kenderesi portáról március 17-én 7 óra körül eltulajdonított egy női kerékpárt, továbbá március 30-án egy lakatlan épületből különböző értékeket készítettek össze testvérével, azonban a járőrök cselekményük közben tetten érték a párost. A terheltek beismerő vallomást tettek. A nyomozók kutatás során az április 27-én ellopott értékek egy részét megtalálták, azokat a tulajdonosnak visszaadták.

A Karcagi Rendőrkapitányság 3 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések