– Halálos fenyegetést kaptam, mert jobboldali véleményeket teszek ki a Facebookra – mondta legújabb videójában Déri Stefi.

Az újságíró egy üzenetet is bemutatott, amiben Márk azzal fenyegeti, hogy Ha nyertek, mindegyikőtöket lelövöm, mint a kutyát büdös k...a anyádat.

Az újságíró hangsúlyozta, hogy Márk nem álprofil, hanem valós személy, az életveszélyes fenyegetés pedig bűncselekmény, ezért feljelenti a rendőrségen.

– Ez elfogadhatatlan. Nincs joga az életünket csak azért fenyegetni, mert nemzeti érzelműek vagyunk – jelentette ki Déri Stefi.

Hozzátette: ez nem az első eset és nem is csak Márk hibája, hanem az erőszakos, uszító, konfliktuskereső, háborúskodó retorikát folytató Márki-Zay Péteré, aki hónapok óta hergeli az országot.

Kifejtette, hogy amikor Márki-Zay Péter a jobboldaliakat, a vidékieket tudatlannak, tájékozatlannak, ostobának nevezi, az emberi mivoltunkat lealacsonyítja, akkor úgy gondolhatják páran, hogy így bánhatnak velük.

– Sajnos a fenyegetésekhez az vezet, amikor Márki-Zay ezeket a kifejezéseket teljesen komolyan használja. Nevén kell nevezni: ez uszítás – figyelmeztetett Déri Stefi. Emlékeztetett: sokan többször felszólították baloldaliak is, hogy hagyja abba ezt a stílust, de nem tette.

Kiemelte: sajnos Gyurcsány is ezt mondja, amikor arról ír, hogy két választásunk van: vagy pocsék emberek leszünk, vagy megyünk meghalni egy háborúba.

Az újságíró felhívta a figyelmet arra, hogy ha az emberek nem akarják ezt a háborúskodó retorikát hallgatni négy éven keresztül, akkor most vasárnap meg kell állítaniuk Gyurcsány és Márki-Zay ámokfutását. Ez viszont csak akkor sikerülhet, ha mindenki ott lesz április 3-án.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek