A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elakadt a gyöngyösi vasúti töltésnél a menekülő sofőr


A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.


A Gyöngyösi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja 2022. február 9-én 16 órakor ellenőrizni akart egy személygépkocsit Gyöngyösön, a Bajcsi-Zsilinszky úton.

A sofőr viszont a rendőri felszólításnak nem tett eleget, hanem a várost elhagyva – közben több közlekedési szabályt megsértve – egy mezőgazdasági területre hajtott a kocsival, végül elakadt egy vasúti töltésnél. Az igazoltatáskor kiderült róla, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az általa vezetett jármű rendszáma egy másik autóhoz tartozik.

A körzeti megbízott és a helyszínre kiérkező járőrök a 33 éves férfit és 27 éves női utasát előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért mindkettőjüket kihallgatták kábítószer birtoklása vétség miatt.

Továbbá a gyöngyösi férfi ellen még egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény miatt büntetőeljárás indult, és őrizetbe vették engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt.

A nyomozó hatóság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az ügyészségnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések