A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csúcsra járathatják Czeglédy Csabáék a választók megtévesztését

Megdöbbenve hallottam, hogy Czeglédy Csabáék az én aláírásommal hamis tartalmú szórólapokat dobtak be több település (Nárai, Torony Sé stb.) lakóinak postaládájába – írta Facebook oldalán Hende Csaba, a Vas megyei 1. sz. választókerület országgyűlési képviselője.

A Szombathelyt és néhány környékbeli települést magába foglaló körzetben a baloldal Czeglédy Csabát indítja, neki állhat az érdekében összezavarnia a Fidesz–KDNP helyi támogatóit.

Hende Csaba beszámolója szerint a szórólapon az áll, hogy ő maga azt kéri a választóktól, hogy ne szavazzanak rá, inkább támogassák a Mi Hazánk jelöltjét.

Felhívtam Vadon Istvánt (a Mi Hazánk helyi jelöltje), aki szintén felháborodott, és elhatárolódik Czeglédy Csaba akciójától. Ez a hamis szórólap súlyos választási csalás a választók megtévesztése miatt, ezért haladéktalanul kifogással éltem a választási bizottságnál

– számolt be róla Hende Csaba.

Az országgyűlési képviselő szerint ezzel párhuzamosan Czeglédy emberei eltávolították vagy megsemmisítették az összes plakátját a Pinka-völgyi településeken. „Ez nemcsak választást befolyásoló visszaélés, hanem a rongálás bűncselekménye is, és ezért nem fog elmaradni a rendőrségi feljelentés!" – vetítette előre Hende Csaba.

„Arra kérek minden választópolgárt, hogy hagyják figyelmen kívül Czeglédy hazug mesterkedéseit, és legjobb meggyőződésük szerint éljenek alkotmányos választójogukkal. Kérem, ne hagyják!, ne engedjék, hogy Márki-Zay Péter belekeverje Magyarországot a háborúba! Ha egyetértenek Orbán Viktor békepolitikájával, szavazzanak a Fidesz listájára és szavazzanak rám!" – zárta bejegyzését Hende Csaba.

A szombathelyi politikus egy kis idő múlva újra posztolt, arról beszámolva, hogy

tömegesen hívnak választópolgárokat Szombathelyen azzal, hogy Hende Csaba titkárságáról keresik, és arra kérik őket, hogy Czeglédy Csabára szavazzanak.

Az újabb megtévesztő kampány miatt Hende szerint a szégyen a csaló Czeglédy Csabáé marad.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések