A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőrökre támadtak Borsodban

A két férfi elfogott társukat akarta kiszabadítani a rendőrautóból, ezért támadtak az egyenruhásokra. A rendőrök könnygázt alkalmaztak a támadókkal szemben, majd az erősítés megérkezése után mind három férfit előállították.

A rendőrök március 27-én reggel egy csendháborításról szóló bejelentés miatt intézkedtek egy borsodi háznál. Ott közölték a házigazdával, hogy szabálysértési eljárás lefolytatása miatt előállítják a rendőrkapitányságra. A férfi ezt tudomásul vette, majd beült a rendőrautóba – írta a Központi Nyomozó Főügyészség. Két vendég azonban kifogásolta a rendőri intézkedést, így felszólították az egyenruhásokat, hogy engedjék el a társukat. Ezt követően szóltak a házigazdának is, hogy nyugodtan szálljon ki a kocsiból, majd agresszívan megindultak a rendőrautó felé. A járőrök próbálták távol tartani a két férfit az autótól és felszólították őket, hogy fejezzék be a fenyegető magatartást. Ezután az egyik férfi erőteljesen megragadta az egyik egyenruhás csuklóját, míg a másik a rendőrautó hátsó ajtaját kezdte rángatni, amelyet eközben a rendőr próbált becsukni.

A két férfi csak a rendőrök által alkalmazott könnygáz hatására hagyott fel a támadással, az előállított házigazdával csak az erősítés megérkezését követően tudtak elindulni a kapitányságra. A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte az elkövetők őrizetét, majd gyanúsítottként hallgatta ki a két férfit, akik mindketten tagadták a bűncselekmény elkövetését. Az elkövetők gyanúsítás ellen bejelentett panaszát – és egyikük őrizet elrendelése ellen bejelentett panaszát – a Központi Nyomozó Főügyészség elutasította – írja a Tények.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések