A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Márki-Zay Péter: A fideszes táborban is nagyon sokan tartják Orbánt hazaárulónak

Az ellenzék messiása megint hazudozik és mocskolódik a kommunista Népszavában.

A fideszes táborban is nagyon sokan tartják Orbánt hazaárulónak, mert Putyin érdekeit képviseli – erről is beszélt a Népszavának adott interjújában Márki-Zay Péter. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelölte állítását azzal indokolta, hogy „a kormánypártok hívei között is széles körben elterjedt az a nézet", hogy Magyarországnak nem lett volna szabad diplomáciai mentességet adni orosz kémeknek, nem lett volna szabad betelepíteni hozzánk Putyin bankját, a Nemzetközi Beruházási Bankot.

Elmondása szerint országjárásán a központi téma nem elsősorban a szomszédunkban zajló háború, hanem az, hogy Magyarország merre menjen tovább. – Egy olyan vezetőnek akarunk-e a szövetségesei, csatlósai lenni, aki atomerőműveket lövet, aki független államokat támad meg, aki kémszoftverrel figyelteti országa újságíróit és ha valamelyik neki nem tetsző dolgokat is megír, azt a nyílt utcán lelőhetik – sorolta, a legfontosabb kérdésnek nevezve, hogy „az egyre szegényedő Oroszország jelentse-e a mintát a jövőben a magyaroknak, vagy a szabad versenyt, piacgazdaságot működtető, a Nyugathoz tartozó Magyarországot akarunk".

A forint zuhanása is szóba került az interjúban, erről a politikus annyit mondott, hogy az őrületes mértékű pénzszórás, a sok korrupciógyanús látványberuházás mind hozzájárult ahhoz, hogy így elszállt a forint árfolyama. Ha ezek megszűnnek és átláthatóbb lesz az állam működése, szerinte javul majd a helyzet.

Forrás: Magyar Hang

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések