A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Márki-Zay Hajdúszoboszlón: Győzzétek meg az "agymosott fideszes... anyátokat" + videó

A baloldal miniszterelnök-jelöltje az édesanyákat és a jelenlévők rokonait nevezte agymosottnak Hajdúszoboszlón, a negyed-milliárdos vándorpolitikussal tartott közös fórumán. Amihez a helyi hazudozó Kiss László kajánul vigyorgott a háttérben.

Ahogy viccesen szoktuk mondani, győzzétek meg a fideszes anyátokat, és akkor minden rendben lesz – nyilatkozta Márki-Zay Péter egy baloldali utcafórumon.

A szivárványkoalíció miniszterelnök-jelöltje szerint a vele egyet nem értő szavazópolgárok „agymosását kell semlegesíteni" most azzal, hogy a baloldali szavazók elmennek az emberekhez, és beszélnek velük. Ennek kapcsán a hódmezővásárhelyi polgármester arra kérte a jelen lévő fiatalokat, hogy beszéljenek a szüleikkel, a nagyszüleikkel.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje zavaros nyilatkozatot tett háborúpárti mondatairól.

A felvétel itt megtekinthető:



Ám nem ez volt az első eset, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester agymosottnak nevezte a vele egyet nem értő szavazókat. Nemrég például a teljes vidéki Magyarországot sértette meg azzal, hogy úgy nyilatkozott: „a falusiakkal délelőtt tízkor már nem lehet beszélni, mert vagy részegek, vagy agymosottak". Korábban a nőkről is kifejtette az álláspontját, akik szerinte nem biztos, hogy meg tudnak fejteni egy keresztrejtvényt. De emlékezetes, hogy a mozgáskorlátozottakon is viccelődött és gyalázta őket, emellett rasszista viccet is mesélt egy vak művészről.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések